• -50,00 Kč

Aberlour A´bunadh 59,9% 0,7l

ABERLOUR

Aberlour A'bunadh je skotská jednosladová whisky, která je zraje výhradně v sherry sudů. A'bunadh je silná, nefiltrovaná a vyrobená v malých šaržích, což z ní činí unikátní a limitovanou edici. Whisky má bohatou a intenzivní chuť s tóny sušeného ovoce, tmavé čokolády, koření a jemného dřeva. Dochuť je dlouhá, teplá a plná sladkých tónů. Aberlour A´bunadh 59,9% je skvělá volba pro milovníky silných a bohatých jednosladových whisky.

2 040,00 Kč
S DPH
2 090,00 Kč Sleva 50,00 Kč
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít zítra. Možnosti doručení

Aberlour A´bunadh 59,9% 0,7l

Zajímavosti

Aberlour A´bunadh je single malt whisky, která zraje v sudech po sherry Oloroso. Je to limitovaná edice, která se vyrábí pouze v omezeném množství.

Proč koupit

Aberlour A´bunadh je vynikající volbou pro milovníky silné a komplexní whisky. Whisky má bohatou chuť a vůni s tóny ovoce, koření a vanilky. Je to také ideální dárek pro každého, kdo má rád kvalitní alkohol.

Chuť

Aberlour A´bunadh má bohatou a komplexní chuť s tóny ovoce, koření a vanilky. V úvodu je cítit sladkost sušeného ovoce, jako jsou rozinky, švestky a meruňky. V chuti se pak objevují tóny koření, jako je skořice, hřebíček a muškátový oříšek. Závěr je dlouhý a příjemný s náznaky sladkosti a koření.

Vůně

Aberlour A´bunadh má bohatou a komplexní vůni s tóny ovoce, koření a vanilky. Vůni dominují tóny sušeného ovoce, jako jsou rozinky, švestky a meruňky. Dále lze cítit tóny koření, jako je skořice, hřebíček a muškátový oříšek.

Složení

Aberlour A´bunadh je vyrobena z vody a ječmene. Ječmen je nejprve naklíčený, poté sušen a namlet na mouku. Tato mouka se pak vaří s vodou a vznikne kaše. Kaše se pak scedí a přefiltruje. Výsledná tekutina se nazývá sladový výluh. Sladový výluh se pak fermentuje pomocí kvasinek. Fermentace vytváří alkohol. Alkohol se pak destiluje a stáčí do sudů. V sudech whisky zraje několik let.

Energetické hodnoty

Aberlour A´bunadh má následující energetické hodnoty: * Energie: 260 kJ/100 ml * Tuky: 0 g * Sacharidy: 0 g * Bílkoviny: 0 g

Skladování

Aberlour A´bunadh by se měla skladovat na chladném a tmavém místě.

Parametry

Země původu::
Skotsko 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Obsah alkoholu:
59%
59,9%
Objem:
0,7 l
Obal:
Dárkové balení
Dárkové balení

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.