• -200,00 Kč

Aberlour 16y 40% 0,7 l

ABERLOUR

Aberlour 16 let je skotská jednosladová whisky, která zraje po dobu 16 let ve dvou druzích sudů: tradičních dubových sudů a sherry sudů. Tato kombinace sudů dává whisky jemnou a bohatou chuť s tóny zralého ovoce, medu, vanilky, koření a jemného dřeva. Dochuť je hladká a trvalá s náznaky sladkosti a koření. Aberlour 16y 40% 0,7 l je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a sofistikovanou jednosladovou whisky s komplexním profilem chuti.

1 790,00 Kč
S DPH
1 990,00 Kč Sleva 200,00 Kč
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít zítra. Možnosti doručení

Aberlour 16y 40% 0,7 l

Zajímavosti

Aberlour 16 letá je single malt whisky, která zraje 16 let v sudech po bourbonu a sherry. Je to jedna z nejprodávanějších whisky v oblasti Speyside ve Skotsku.

Proč koupit

Aberlour 16 letá je vynikající volbou pro milovníky whisky, kteří hledají komplexní a vyvážený chuťový profil. Whisky má jemnou a sladkou chuť s tóny ovoce, medu a koření. Je také ideální jako dárek pro každého, kdo má rád kvalitní alkohol.

Chuť

Aberlour 16 letá má jemnou a sladkou chuť s tóny ovoce, medu a koření. V úvodu je cítit sladkost ovoce, jako jsou rozinky, švestky a meruňky. V chuti se pak objevují tóny medu, vanilky a koření, jako je skořice, hřebíček a muškátový oříšek. Závěr je dlouhý a příjemný s náznaky sladkosti a koření.

Vůně

Aberlour 16 letá má bohatou a komplexní vůni s tóny ovoce, medu a koření. Vůni dominují tóny rozinek, švestek a ořechů. Dále lze cítit tóny medu, vanilky a koření, jako je skořice, hřebíček a muškátový oříšek.

Složení

Aberlour 16 letá je vyrobena z vody a ječmene. Ječmen je nejprve naklíčený, poté sušen a namlet na mouku. Tato mouka se pak vaří s vodou a vznikne kaše. Kaše se pak scedí a přefiltruje. Výsledná tekutina se nazývá sladový výluh. Sladový výluh se pak fermentuje pomocí kvasinek. Fermentace vytváří alkohol. Alkohol se pak destiluje a stáčí do sudů. V sudech whisky zraje několik let.

Energetické hodnoty

Aberlour 16 letá má následující energetické hodnoty: * Energie: 250 kJ/100 ml * Tuky: 0 g * Sacharidy: 0 g * Bílkoviny: 0 g

Skladování

Aberlour 16 letá by se měla skladovat na chladném a tmavém místě.

Parametry

Země původu::
Skotsko 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Obsah alkoholu:
40%
40%
Objem:
0,7 l
Obal:
Dárkové balení
Dárkové balení

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.