Ballantine´s Finest 0,7l

BALLANTINES

Ballantine's Finest je populární skotská blended whisky, která je známá pro svou vyváženou a hladkou chuť. Tato whisky kombinuje více než 50 jednosladových a zrnných whisky, které byly zráné ve vybraných sudech. Ballantine's Finest nabízí lehké tóny vanilky, medu a sladu, což ji činí ideálním základem pro širokou škálu koktejlů nebo jako samostatný nápoj.

369,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Ballantine´s Finest 0,7l

Zajímavost: Ballantine's Finest je nejprodávanější blended whisky na světě. Je vyrobena podle tradičních skotských receptur a zrající v dubových sudech po dobu nejméně 12 let.

Proč koupit: Ballantine's Finest je ideální volbou pro každého, kdo hledá lahodnou a komplexní whisky. Je vhodná pro konzumaci samotnou nebo jako základ pro míchané nápoje.

Chuť: Ballantine's Finest má jemnou, dýmovou, lehce nasládlou chuť. V chuti dominují tóny ovoce, medu, karamelu a dubového dřeva. Chuť je harmonická a příjemná, s dlouhým a svěžím závěrem.

Vůně:** Ballantine's Finest má intenzivní vůni ovoce, medu, karamelu a dubového dřeva. Vůni doplňují také tóny koření.

Složení:** Ballantine's Finest je směsice více než 30 single malt a obilné whisky. Mezi klíčové single malt whisky patří Glenburgie, Miltonduff, Scapa a Glentauchers.

Energetická hodnota:** Energetická hodnota Ballantine's Finest je 2250 kJ/100 ml.

Další informace:** Ballantine's Finest je ideální dárek pro všechny příležitosti. Je to skvělý způsob, jak oslnit své hosty nebo obdarovat někoho blízkého.

Závěr:** Ballantine's Finest je lahodná a komplexní whisky, která je ideální pro každého, kdo hledá něco výjimečného.

Parametry

Země původu::
Skotsko 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Obsah alkoholu:
40%
40%
Objem:
0,7 l

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.