• -120,00 Kč

Ballantine´s 21 y. o. 43% 0,7 l

BALLANTINES

Ballantine's 21 let stará je exkluzivní skotská blended whisky s vyšším obsahem alkoholu (43%) a dlouhým zráním ve vybraných sudech. Tato whisky nabízí mimořádně bohatou a komplexní chuť s tóny zralého ovoce, koření, jemného kouře a dřeva. Ballantine's 21Y je balena v luxusní lahvi a je ideální pro ty, kteří hledají nejlepší zážitek z Ballantine's řady a chtějí si vychutnat opravdu exkluzivní whisky.

2 399,00 Kč
S DPH
2 519,00 Kč Sleva 120,00 Kč
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít zítra. Možnosti doručení

Ballantine´s 21 y. o. 43% 0,7 l

Zajímavost: Tělo blendu je postaveno na klíčových single malt whisky z oblasti Speyside - Miltonduff a Glenburgie. Deset let po tom, co Ballantine’s 21yo vystoupila na nejvyšší příčku stupně na International Wine & Spirit Competition, získala tento titul znovu v roce 2022.

Proč koupit: Ballantine´s 21 y. o. je lahodná a komplexní whisky, která je ideální pro každou příležitost. Je vhodná pro konzumaci samotnou nebo jako základ pro míchané nápoje.

Chuť: Ballantine´s 21 y. o. má bohatou a komplexní chuť s výraznými tóny ovoce, medu, karamelu, dubového dřeva a koření. Chuť je jemná a harmonická, s dlouhým a příjemným závěrem.

Vůně:** Ballantine´s 21 y. o. má intenzivní vůni ovoce, medu, karamelu, dubového dřeva a koření. Vůni doplňují také tóny vanilky a čokolády.

Složení: Ballantine´s 21 y. o. je vyrobena z jednosladových whisky z palíren Glenkinchie, Glenlivet, Glendullan, Glenburgie, Miltonduff a Strathmill.

Energetická hodnota: Energetická

Parametry

Země původu::
Skotsko 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Obsah alkoholu:
43%
Objem:
0,7 l

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.