• -100,00 Kč

Ballantine´s 17Y 0,7l

BALLANTINES

Ballantine's 17 let stará je luxusní skotská blended whisky, která zraje po dobu 17 let ve vybraných sudech. Tato whisky nabízí ještě bohatší a sofistikovanější chuť než Ballantine's 12 let stará, s hlubšími tóny ovoce, koření, dřeva a jemnými náznaky kouře. Ballantine's 17Y je balena v elegantní lahvi a je ideální pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní a komplexní zážitek z whisky.

1 519,00 Kč
S DPH
1 619,00 Kč Sleva 100,00 Kč
Počet
Na objednávku, bude nám to trvat cca 5 dní.

Ballantine´s 17Y 0,7l

Zajímavost: Tato vyzrálá, komplexní whisky s medovými tóny a dýmovým závojem získala v roce 2014 od Jima Murrayho, autora průvodce světem whisky, 97,4 bodů ze 100. Je to světově nejoceňovanější 17letá blended whisky.

Proč koupit: Ballantine´s 17Y je ideální volbou pro všechny milovníky whisky, kteří hledají lahodnou a komplexní whisky s dlouhou dochutí. Je vhodná pro konzumaci samotnou nebo jako základ pro míchané nápoje.

Chuť: Ballantine´s 17Y má bohatou a komplexní chuť s výraznými tóny ovoce, medu, karamelu a dubového dřeva. Chuť je jemná a harmonická, s dlouhým a příjemným závěrem, ve kterém se objevují dýmové tóny.

Vůně:** Ballantine´s 17Y má intenzivní vůni ovoce, medu, karamelu a dubového dřeva. Vůni doplňují také tóny koření a dýmu.

Složení:** Ballantine´s 17Y je vyrobena z jednosladových whisky z palíren Glenkinchie, Glenlivet, Glendullan, Glenburgie, Miltonduff a Strathmill.

Energetická hodnota: Energetická hodnota Ballantine´s 17Y je 2250 kJ/10

Parametry

Země původu::
Skotsko 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Obsah alkoholu:
40%
40%
Objem:
0,7 l

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.