• -50,00 Kč

Absolut Elyx 42,3% 1,75l

ABSOLUT

Absolut Elyx 42,3% 1,75l je kvalitní švédská vodka vyráběná z nejlepšího kvalitního pšeničného zrna, které je ručně vyráběné a destilované ve starodávných měděných kotlích. Tento proces destilace přispívá k bohaté a hladké chuti vodky. Absolut Elyx je ideální pro mixování koktejlů nebo pro samostatnou konzumaci. Je to jedna z nejprestižnějších vodky na světě a určitě stojí za vyzkoušení pro ty, kteří si cení vysoké kvality alkoholu.

1 940,00 Kč
S DPH
1 990,00 Kč Sleva 50,00 Kč
Počet
Na objednávku, bude nám to trvat cca 5 dní.

Absolut Elyx 42,3% 1,75l

Zajímavosti

Absolut Elyx je prémiová vodka vyrobená z pšenice a pramenitá voda z Artésienských studní. Je to nejluxusnější vodka značky Absolut.

**Absolut Elyx je vyrobena z pšenice pěstované v regionu Vysočina v České republice.** Pšenice se nejprve naklíčí, poté se suší a namlet na mouku. Tato mouka se pak vaří s vodou a vznikne kaše. Kaše se pak scedí a přefiltruje. Výsledná tekutina se nazývá sladový výluh. Sladový výluh se pak fermentuje pomocí kvasinek. Fermentace vytváří alkohol. Alkohol se pak destiluje a stáčí do sudů. V sudech vodka zraje několik měsíců.

**Absolut Elyx je balena v elegantní láhvi s ručně vyráběným uzávěrem.** Láhev je vyrobena z křišťálu a má zlaté detaily. Uzávěr je vyroben z mosazi a má diamantovou hlavu.

**Absolut Elyx je ideální dárek pro každého, kdo má rád prémiový alkohol.**

Proč koupit

Absolut Elyx je vynikající volbou pro každého, kdo hledá prémiovou vodku s jemnou a komplexní chutí. Vodka má jemnou chuť s tóny sladkosti, bylinek a citrusů. Je to také ideální dárek pro každého, kdo má rád kvalitní alkohol.

  • Je vyrobena z prémiové pšenice a pramenité vody z Artésienských studní.
  • Zraje několik měsíců v dubových sudech.
  • Má jemnou chuť s tóny sladkosti, bylinek a citrusů.
  • Je balena v elegantní láhvi s ručně vyráběným uzávěrem.

Chuť

Absolut Elyx má jemnou chuť s tóny sladkosti, bylinek a citrusů. V úvodu je cítit sladkost pšenice, která se pak prolíná s bylinkami a citrusy. Závěr je dlouhý a příjemný s náznaky sladkosti a bylinek.

**Mezi tóny chuti Absolut Elyx patří:**

  • Sladkost pšenice
  • Bylinky (máta, meduňka, rozmarýn)
  • Citrusy (pomeranče, citrony)

Vůně

Absolut Elyx má intenzivní vůni s tóny sladkosti, bylinek a citrusů. Vůni dominují tóny sladkosti, které jsou doplněny o bylinky a citrusy.

**Mezi tóny vůně Absolut Elyx patří:**

  • Sladkost pšenice
  • Bylinky (máta, meduňka, rozmarýn)
  • Citrusy (pomeranče, citrony)

Parametry

Země původu::
Švédsko 🇸🇪
Obsah alkoholu:
42,3%
Objem:
0,75 l

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.