Absolut Mango 40% 1l

ABSOLUT

Absolut Mango je tropická varianta oblíbené švédské vodky s příchutí manga. S obsahem alkoholu 40%, tato vodka nabízí sladkou a osvěžující chuť manga, která se dobře snoubí s různými mixéry a vytváří lahodné koktejly. Je vyrobena z přírodních složek a bez přidaných cukrů, což zajišťuje čistou a jemnou chuť.

499,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Zajímavost

Absolut Mango je ochucená vodka, která je vyrobena z nejkvalitnějšího zrníčka pšenice a je ochucená čerstvými mangami, které jsou ručně sklízeny v regionu Skåne ve Švédsku.

Manga jsou známá svou sladkou a exotickou chutí, která se perfektně hodí k vodce.

Proč koupit

Absolut Mango je skvělou volbou pro všechny, kteří hledají osvěžující a ovocnou vodku. Je to ideální vodka pro letní měsíce, ale také pro každodenní užívání.

Absolut Mango má bohatou a komplexní chuť s tóny manga, citrusů a bylin. Vůně je jemná a elegantní s tóny manga, jasmínu a medu.

Chuť

Chuť Absolut Mango je bohatá a komplexní. V prvním dojmu je cítit tóny manga, zejména jejich sladkou a exotickou chuť. Následují tóny citrusů, zejména pomerančů a citronů, které dodávají vodce svěžest. V závěru je cítit tóny bylin, zejména máty a medu, které dodávají vodce lehkou hořkost.

Chuť vodky je vyvážená a harmonická. Není příliš sladká, ale ani příliš hořká. Je to ideální vodka pro míchání koktejlů, ale také pro pití samotnou.

Vůně

Vůně Absolut Mango je jemná a elegantní. V prvním dojmu je cítit tóny manga, zejména jejich sladkou a exotickou vůni. Následují tóny jasmínu a medu, které dodávají vodce květinový a medový nádech.

Složení

Absolut Mango je vyrobena z nejkvalitnějšího zrníčka pšenice, které je pěstováno v regionu Skåne ve Švédsku. Vodka je poté destilována v tradiční měděné destilační kolonně a poté ochucená čerstvými mangami.

Energetické hodnoty

Energetické hodnoty Absolut Mango jsou následující:

Energie 243 kcal
Sacharidy 10 g
Bílkoviny 0 g
Tuky 0 g

Další informace

Absolut Mango je ideální pro míchání koktejlů, jako jsou například:

  • Absolut Mango Spritz
  • Absolut Mango Sour
  • Absolut Mango Margarita

Absolut Mango lze také pít samotný, na ledu nebo s tonikem.

Závěr

Absolut Mango je vynikající vodka, která je vhodná pro každou příležitost. Je to osvěžující a ovocná vodka, která má bohatou a komplexní chuť.

Speciální nabídka

Při nákupu dvou lahví Absolut Mango získáte třetí lahev zdarma!

Parametry

Země původu::
Švédsko 🇸🇪
Obsah alkoholu:
40%
40%
Objem:
1 l
1 l

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.