• Suché
  • Moravské
  • Hodnocení: 4,1 ⭐️

Průdek Merlot VH 2018

Průdek Merlot 2018 je české červené víno vyrobené z odrůdy Merlot. Toto plné a sametové víno nabízí bohaté tóny červeného ovoce, jako jsou třešně, švestky a maliny, doplněné jemnými nuancemi čokolády a koření. Je ideální pro slavnostní příležitosti a dobře se hodí k pokrmům z červeného masa, zvěřiny nebo silným sýrům.

290,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Merlot je tradiční, velmi oblíbená, středně pozdní až pozdní odrůda, určená k výrobě červených vín. Pochází patrně z francouzského regionu Bordeaux, kde vznikla spontánním křížením odrůd Magdeleine Noire des Charentes a Cabernet Franc.Typický Merlot je rubínové až tmavě granátové barvy, odstín záleží na velikosti sklizně, a protože to je odrůda plodná, objevují se na trhu i vína světle rubínová s travnatou vůní a nahořklou dochutí. Vůně je jemná, s tóny přezrálého černého rybízu. V chuti je patrný nízký obsah kyselin, plnost, hebkost, vláčnost, dlouhé doznívání. Obsah alkoholu u vín z vyzrálých hroznů se pohybuje okolo 13 %. Ve vůni a chuti můžeme hledat černé třešně, švestky, ostružiny, kompot, fíky, růže

Parametry

Hodnocení::
4,1 ⭐️
Obsah cukru:
Suché
Země původu::
Česká republika 🇨🇿
Odruda:
Merlot
Obsah alkoholu:
13 %
Objem:
0,75 l
Druh vína::
Červené víno
Ročník:
2018

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.