• Polosladké
  • Moravské
  • Pozdní zběr

ZLOMEK&VÁVRA Chardonnay - s přívlastkem pozdní sběr 2019

ZLOMEK&VÁVRA

ZLOMEK&VÁVRA Chardonnay pozdní sběr 2019 je elegantní a vyvážené bílé víno s výrazným ovocným aroma a jemnými tóny dubu. Toto víno vyniká svou plností a delikátní kyselinkou, která podtrhuje komplexní chuť. ZLOMEK&VÁVRA Chardonnay pozdní sběr je ideální pro gastronomické zážitky, jako doprovod k pokrmům z bílého masa nebo ryb.

189,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

S touto Chardonnay můžete cestovat. Ze začátku budete jako doma, kdy při podzimních večerech loupete lískové oříšky na vánoční sladkosti a potají ochutnáváte. Tato čerstvě oříšková chuť je doplněna o zavařený angreštový kompot a josty. S další skleničkou ale zjistíte, že dominantní kyselina vás zavede do tropického ráje. Jemná chuť citrusů, především citronu a grepu, lehce podtrhnou i včelí tóny. Zavřete oči a leťte tam, kde se cítíte nejvíc doma.

Parametry

Obsah cukru:
Polosladké
Země původu::
Česká republika 🇨🇿
Přívlastek:
Pozdní sběr
Odruda:
Chardonnay
Obsah alkoholu:
13,5%
Objem:
0,75 l
Druh vína::
Bílé víno
Ročník:
2019

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.