• Nové

Fassbind Vieille Framboise Barrique / Stařená Malina

Lahodný a elegantní ovocný destilát z malin macerovaných v dubových sudech.

Vychutnejte si intenzivní vůni a chuť zralých malin, která je doplněna o jemné tóny vanilky a dubového dřeva.
Destilát je vyroben z malin z regionu Walis, které jsou po dobu šesti týdnů macerovány v dubových sudech. Následně je destilát stařen v sudech po dobu jednoho roku.

1 239,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít zítra. Možnosti doručení

Fassbind Vieille Framboise Barrique / Stařená Malina

Zajímavost: Fassbind Vieille Framboise Barrique je jedinečný likér, který je vyroben z čerstvých malin a zralého vína. Likér je poté ponechán k zrání v dubových sudech po dobu 12 měsíců. Během zrání likér získá svou jedinečnou chuť a vůni.

Proč koupit: * Jedinečný likér z čerstvých malin a zralého vína * Zrání v dubových sudech po dobu 12 měsíců * Komplexní chuť a vůně * Ideální pro slavnostní příležitosti

Chuť: Fassbind Vieille Framboise Barrique má bohatou a komplexní chuť. V chuti jsou patrné tóny čerstvých malin, zralého vína a dřeva. Likér je sladký a ovocný, ale zároveň má i lehkou hořkost.

Vůně: Fassbind Vieille Framboise Barrique má intenzivní a smyslnou vůni. Vůně je ovocná, s tóny čerstvých malin, zralého vína a dřeva.

Složení: * Čerstvé maliny * Zralé víno * Dubové sudy

Energetické hodnoty: * Energie: 135 kJ/32 kcal * Sacharidy: 8 g * Z toho cukry: 8 g * Bílkoviny: 0 g * Tuky: 0 g

Fassbind Vieille Framboise Barrique je jedinečný likér, který je vyroben tradičními metodami. Likér je vyroben z čerstvých malin, které jsou macerovány ve víně. Poté je likér zrající v dubových sudech po dobu 12 měsíců. Během zrání likér získá svou jedinečnou chuť a vůni.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.