Hruškovice Williams Svach 43% 0,35 l.

SVACHOVKA

Chuť podzimu v malé lahvi.

Hruškovice Williams Svachovka je tradiční český destilát z hrušek Williams. Je vyráběna z vybraných odrůd hrušek, které jsou pečlivě kvašeny a destilovány. Hruškovice má svěží ovocnou chuť s jemnou nasládlou dochutí.

Je ideální pro konzumaci samotnou nebo jako přísada do koktejlů. Hruškovice Williams Svachovka je to pravé pro všechny, kteří si chtějí vychutnat chuť podzimu v malé lahvi.

349,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít zítra. Možnosti doručení

Hruškovice Williams Svach 43% 0,35 l

Zajímavost: Hruškovice Williams Svach je vyráběna z kvalitních hrušek odrůdy Williams. Hrušky jsou pečlivě vybrány a zpracovány tradiční metodou, která zaručuje zachování jejich jedinečné chuti a vůně.

Proč koupit: Hruškovice Williams Svach je ideální pro všechny, kteří si chtějí vychutnat tradiční českou hruškovici s bohatou chutí a vůní. Hruškovice je vyrobena z kvalitních surovin a je pečlivě destilována.

Chuť: Hruškovice Williams Svach má bohatou a komplexní chuť. V chuti dominují tóny hrušek, vanilky a koření. Hruškovice má příjemně sametovou konzistenci.

Vůně: Hruškovice Williams Svach má intenzivní a složitou vůni. Vůni dominují vůně hrušek, vanilky a koření.

Složení: Hruškovice Williams Svach je vyrobena z hrušek, cukru a vody.

Energetická hodnota: Energetická hodnota Hruškovice Williams Svach je 2200 kJ/100 ml.

Další informace: Hruškovice Williams Svach má obsah alkoholu 43%.

Závěr: Hruškovice Williams Svach je tradiční česká hruškovice s bohatou chutí a vůní, která si zamilují všichni milovníci hruškovice. Hruškovice je ideální pro konzumaci samotnou, nebo jako základ pro různé míchané nápoje.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.