Meruňky - mrazem sušené ovoce 20g

VITA CUP

Tyto mrazem sušené meruňky nabízejí zdravou a chutnou alternativu k tradičním sušeným ovocem. Díky procesu mrazení si udržují více vitamínů, minerálů a antioxidantů než klasicky sušené ovoce. 20g balení je ideální pro rychlou a zdravou svačinu nebo jako součást trail mixu pro ty, kteří hledají výživný a přenosný zdroj energie.

69,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Lyofilizované ovoce si zachovává barvu, tvar i chuť čerstvých plodů, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel. Kromě původní chuti a uchování cenných látek není potřeba při lyofilizaci přidávat žádné konzervanty, cukr nebo olej.Jelikož v sobě nemá vodu, pak nehrozí znehodnocení ve formě zplesnivění či kvašení, proto je dodáváno v dobře uzavíratelné nádobě. V létě či v zimě si tak můžete pochutnat na sušeném ovoci.Výhodou lyofilizace potravin je zachování důležitých vitamínů a minerálů, tvaru, barvy i chuti. Například vitamíny A a C, které se při tradičním způsobu sušení rychle rozpadají, zůstávají při lyofilizaci zachovány (respektive jejich úbytek je spíše mírný), stejně jako vláknina a antioxidanty. Při tomto způsobu konzervace není třeba také používat siřičitany, které mnohdy v tradičně sušeném ovoci můžeme najít.Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:Energie: 1500kJ / 357kcal

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.