Višeň - mrazem sušené ovoce 35g

VITA CUP

Vychutnejte si jedinečnou chuť mrazem sušených višní v balení o hmotnosti 35g. Tyto višně prošly procesem lyofilizace, který pomáhá uchovat jejich přirozenou chuť, barvu a výživné hodnoty. Mrazem sušené višně jsou skvělé jako zdravý snack, do müsli, jogurtu nebo jako přísada do pečení.

69,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Višně - mrazem sušené ovoce 35g

Mrazem sušené višně jsou lahodné a zdravé ovoce, které je vyrobeno procesem mrazení a sušení. Při tomto procesu se zachovají všechny vitamíny a minerály, které jsou obsaženy v čerstvých višních.

Zajímavost

Višně jsou známé svými blahodárnými účinky na zdraví. Pomáhají snižovat zánět, zlepšují trávení a posilují imunitní systém. Jsou také dobrým zdrojem antioxidantů, které chrání buňky před poškozením.

Proč koupit

  • Mrazem sušené višně jsou lahodná a zdravá pochoutka.
  • Jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty.
  • Mají blahodárné účinky na zdraví, například pomáhají snižovat zánět, zlepšují trávení a posilují imunitní systém.

Chuť, vůně

Mrazem sušené višně mají sladkou a jemnou chuť. Vůně je také sladká a ovocná.

Složení

  • Višně

Energetické hodnoty

Jednotka Hodnota
Energetická hodnota 1100 kJ/260 kcal
Tuky 0,5 g
z toho nasycené 0 g
Sacharidy 64 g
z toho cukry 56 g
Bílkoviny 1,8 g

Mrazem sušené višně jsou skvělou volbou pro všechny, kteří si chtějí dopřát lahodnou a zdravou pochoutku. Jsou ideální k různým příležitostem, jako je například raut, večírek nebo piknik. Lze je konzumovat samostatně, přidat do müsli, jogurtu, salátů nebo sladkých pokrmů.

Ochutnejte mrazem sušené višně a sami se přesvědčte, že jsou to lahodné a zdravé ovoce, které si získá vaše chuťové pohárky.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.