• -50,00 Kč

Beefeater Blood Orange 0,7l

BEEFEATER

Beefeater Blood Orange je londýnský suchý gin intenzivní krvavě pomerančovou příchutí. Tento gin nabízí svěží a ovocný zážitek díky přídavku přírodních krvavě oranžových esencí. Beefeater Blood Orange je ideální pro přípravu osvěžujících a ovocných ginových koktejlů, jako je blood orange gin tonic nebo blood orange martini.

419,00 Kč
S DPH
469,00 Kč Sleva 50,00 Kč
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Gin Beefeater Blood Orange 0,7l

Zajímavost

Beefeater Blood Orange je ochucený gin, který je vyráběn v Londýně podle původní receptury z 70 let 19. století v Beefeater Distillery pod dohledem zkušeného Master Distillera, Desmonda Payna. Byliny jsou macerovány v obilném destilátu po dobu 24 hodin a poté jsou destilovány v měděných destilačních kotlech. Následně je do ginu přidána esence z krvavých pomerančů.

Beefeater Blood Orange je jedinečným ginem, který si zamilují všichni milovníci kvalitních destilátů. Je vyroben z pečlivě vybraných bylin a krvavých pomerančů, které mu dodávají bohatou a komplexní chuť s tóny krvavých pomerančů, citrusů, koření a jalovce.

Proč koupit

  • Lahodný a komplexní gin s jedinečnou chutí
  • Gin vhodný pro konzumaci samotnou i jako základ pro míchané nápoje
  • Gin s výraznou chutí krvavých pomerančů

Chuť

Beefeater Blood Orange má bohatou a komplexní chuť s tóny krvavých pomerančů, citrusů, koření a jalovce. Chuť je harmonická a příjemná, s dlouhým a svěžím závěrem.

Vůně

Beefeater Blood Orange má intenzivní vůni krvavých pomerančů, citrusů a koření. Vůni doplňují také tóny jalovce.

Složení

Beefeater Blood Orange je směsice více než 9 bylin, včetně jalovce, koriandru, angelicy, pomerančové kůry, citronové kůry, hřebíčku, skořice, anýzu a fenyklu. Kromě toho je do ginu přidána esence z krvavých pomerančů.

Energetická hodnota

Energetická hodnota Beefeater Blood Orange je 2250 kJ/100 ml.

Další informace

Beefeater Blood Orange je vyráběn tradičním postupem macerace a destilace. Byliny jsou macerovány v obilném destilátu po dobu 24 hodin a poté jsou destilovány v měděných destilačních kotlech. Esence z krvavých pomerančů je přidána až po destilaci.

Beefeater Blood Orange je lahodný a komplexní gin s jedinečnou chutí, který je ideální pro každého, kdo hledá něco výjimečného. Je vhodný pro konzumaci samotnou nebo jako základ pro míchané nápoje, například **[název míchaného nápoje]**.

Ceny

Beefeater Blood Orange je oceněn mnoha cenami, včetně ocenění

Parametry

Země původu::
Velká Británie 🇬🇧
Obsah alkoholu:
37%
37,5%
Objem:
0,7 l

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.