Beefeater Original 0,7l

BEEFEATER

Beefeater London Dry je prémiový gin, který se jako jeden z mála ginů stále destiluje v Londýně tradičním způsobem. Vyrábí se macerací devíti přírodních bylin v obilném destilátu a následnou destilací. Díky zkušenostem master distillera Desmonda Paynea vzniká v Beefeater Distillery unikátní destilát s hlubokou tradicí a jedinečným charakterem.

469,00 Kč
S DPH
Počet
Na cestě k nám, je možné objednat 😉

Beefeater Original 0,7l

Zajímavost: Beefeater je prémiový gin, který se stále vyrábí v Londýně podle původní receptury z 70. let 19. století v Beefeater Distillery pod dohledem zkušeného Master Distillera, Desmonda Payna. Destiluje se původní metodou steeping – dvaceti čtyřhodinovou macerací bylin v obilném destilátu a následnou destilací. Beefeater získal své jméno po legendě spojené se strážci Toweru - dnešní pevnost, v níž jsou dodnes uloženy korunovační klenoty britské královské rodiny. Strážci Beefeater jsou neodmyslitelným symbolem Londýna, proto jsou nedílnou součástí každé lahve Beefeater ginu.

Proč koupit: Beefeater Original je ideální volbou pro každého, kdo hledá lahodný a komplexní gin. Je vhodný pro konzumaci samotnou nebo jako základ pro míchané nápoje.

Chuť: Beefeater Original má jemnou, sladkou a bylinnou chuť s tóny citrusů, koření a jalovce. Chuť je harmonická a příjemná, s dlouhým a svěžím závěrem.

Vůně:** Beefeater Original má intenzivní vůni citrusů, koření a jalovce. Vůni doplňují také tóny zeleného jablka a hřebíčku.

Parametry

Země původu::
Velká Británie 🇬🇧
Obsah alkoholu:
40%
40%
Objem:
0,7 l

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.