• Suché
  • Moravské

SPIELBERG Sylvánské zelené 2019

SPIELBERG

Charakter tohoto Sylvánu je osvěžující s intenzivními tóny limety, angreštu a jemnou kořenitostí. Pikantní kyselinka je příjemně patrná i v dlouhé dochutí a společně s decentní mineralitou povzbuzuje k dalšímu napití.

210,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

v okolí vinice Klášovky je známo osídlení již ze 14 století, kde se v blízkém okolí nacházel později zaniklý hrad Klášov. V současnosti se v okolí nachází pouze stejnojmenný rybník. Vinice je složena ze tří tabulí. Na spodní tabuli v rovinaté části najdeme těžší hlinito-jílovitou půdu, na které je vysazen Müller Thurgau. Ve středním nejprudším svahu se vyhřívá náš Pinot Blanc z Freiburských a Geisenheimských klonů a v pravém klínu vinice je vysázen Muškát moravský. V horní část Klášova je dominantě pěstována odrůda Chardonnay, pouze z části je zde vysazen Sylván zelený a Ryzlink rýnský. Trať je otevřena do širokého kraje a nabízí překrásný výhled do svého okolí, kvůli tomu se ale často musí vyrovnat s vanoucími větry ze všech světových stran

Parametry

Obsah cukru:
Suché
Země původu::
Česká republika 🇨🇿
Odruda:
Sylvánské zelené
Obsah alkoholu:
12%
Objem:
0,75 l
Druh vína::
Bílé víno
Ročník:
2019

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.