• Suché
  • Moravské
  • Hodnocení: 4,2 ⭐️

Průdek Cabernet Sauvignon MZV 2017

České červené víno vyrobené z odrůdy Cabernet Sauvignon. Toto víno má intenzivní tóny černého ovoce, jako jsou černý rybíz, ostružiny a černé třešně, doplněné kořenitými a dřevitými tóny. Je ideální pro každodenní pití a dobře se hodí k pokrmům z červeného masa, těstovin s červenými omáčkami nebo sýrům.

290,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Z vyzrálých hroznů je chuť vždy černorybízová a k ní se pak druží podle polohy, půdy, sklizně a technologie vůně tmavých třešní, ostružin, tabáku, eukalyptu, anebo u velmi koncentrovaných vín ze zámoří vůně marmelády. Typický Cabernet Sauvignon je tmavě granátové barvy, někdy s modravým odleskem, stárnutím se sytost stupňuje. Je plného těla, s taninovou strukturou, u mladých vín silně tříslovitá, u vyzrálých hebce sametová. Ve vůni a chuti můžeme hledat černý rybíz, třešně, ostružiny, moruše, zelenou papriku, zelený pepř, olivy, fialky, cedrové dřevo, lékořici, marmeládu, hořkou čokoládu, eukalypt, tabák, lanýže, tuhu, mentol, vanilku.

Parametry

Hodnocení::
4,2 ⭐️
Obsah cukru:
Suché
Země původu::
Česká republika 🇨🇿
Odruda:
Cabernet Sauvignon
Obsah alkoholu:
13,5%
Objem:
0,75 l
Druh vína::
Červené víno
Ročník:
2017

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.