Barebells karamel a kešu 55g

BAREBELLS

Barebells Karamel a Kešu je další proteinová tyčinka z řady Barebells. Tato tyčinka kombinuje sladkou chuť karamelu s křupavými kousky kešu ořechů. S vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem cukru je tato tyčinka ideální pro ty, kteří hledají zdravou a chutnou alternativu ke klasickým sladkostem.

69,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.

Množstevní slevy

Počet Jedn. cena Ušetříte
6 59,00 Kč 60,00 Kč
12 54,00 Kč 180,00 Kč
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Barebells Protein Bar je definice měkkosti, lahodnosti a slasti, každá z příchutí je perfektně dotažená a synergicky vyladěná ve všech směrech. Barebells se řídí heslem: "Věříme v zdravé stravování a zdravý život". Barebells Protein Bar je prostě zdravá a chutná náhrada nezdravých čokoládových tyčinek.Odborníci na proteinové tyčinky s čistým svědomím hodnotí tyto pochoutky známkou 11/10. Dopřejte si svou oblíbenou tyčinku před fitkem nebo po něm. Ideální také jako poslední záchrana před hladem.PROČ BAREBELLS PROTEIN BAR:legendární proteinová tyčinka ze Švédska20 g bílkovin, méně než 204 kcal v tyčinceobsahuje kokos, ořechy nebo arašídyvyladěné příchutě s čokoládovou polevounízký obsah sacharidů a kaloriíbezkonkurenčně lahodná chuťzdravá a chutná náhrada nezdravých čokoládových tyčinek Skladování:Skladujte v suchu a při pokojové teplotě.Složení: mléčná bílkovina (mléko), zvlhčovadlo (glycerol), mléčná čokoláda (18 %), kolagenové peptidy, (sladidlo (maltitol), vláknina (polydextróza), kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor (sójový lecitin), aromata), voda, ořechy kešu (6 %), slunečnicový olej, arašídová pasta, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, aromata, sladidla (sukralóza, acesulfam K).Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.Alergeny (obsahuje)*: Arašídy, mléko, sója, ořechyAlergeny (může obsahovat stopy)*: Ořechy, obiloviny obsahující lepek, vejceUpozornění: Nadměrná konzumace může mít projímavý účinek.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.