• Nové

Zichovec Chocolate Orange Peel 17 0,5l

Pomerančová pralinka v pivu.
Pivo je vyrobeno z ječmenného sladu, chmele, pomerančové kůry a kakaových bobů. Pivo má sladkou chuť s výraznou pomerančovou chutí a tóny čokolády. Pivo je ideální pro sdílení s přáteli nebo rodinou.

109,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Zichovec Chocolate Orange Peel 17

Zajímavost: Zichovec Chocolate Orange Peel 17 je pivo typu Chocolate Stout, které je vařeno s přídavkem čokolády a pomerančové kůry. Pivo je vařeno v limitovaném množství, takže si ho nenechte ujít.

Proč koupit: Zichovec Chocolate Orange Peel 17 je ideální pro všechny, kteří si chtějí vychutnat originální a chutné pivo. Pivo je plné chutí a vůní, které vás okouzlí.

Chuť: Chuť Zichovec Chocolate Orange Peel 17 je bohatá a komplexní. V chuti dominují tóny čokolády, pomerančové kůry a chmele. Pivo má vysokou plnost a hustou pěnu.

Vůně:** Vůně Zichovec Chocolate Orange Peel 17 je intenzivní a složitá. Dominují jí vůně čokolády, pomerančové kůry a chmele.

Složení: Zichovec Chocolate Orange Peel 17 je vyrobeno z vody, sladu, chmele, čokolády a pomerančové kůry.

Energetická hodnota: Energetická hodnota Zichovec Chocolate Orange Peel 17 je 750 kJ/100 ml.

Další informace: Zichovec Chocolate Orange Peel 17 má obsah alkoholu 8 %.

Závěr: Zichovec Chocolate Orange Peel 17 je originální a chutné pivo, které si zamilují všichni milovníci piv s čokoládou a pomerančovou kůrou. Pivo je plné chutí a vůní, které vás okouzlí.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.