Lavazza NCC ALU Espresso Classico /10 kapslí/

LAVAZZA

Lavazza NCC ALU Espresso Classico je kávový produkt, který obsahuje 10 kapslí s kávovými směsmi. Tyto kapsle jsou kompatibilní s Nespresso kávovary a nabízejí klasickou italskou chuť espressa. Směs zahrnuje kávová zrna Arabica a Robusta, která poskytují vyváženou chuť s nádechem čokolády a ořechů. Kapsle jsou navrženy tak, aby poskytovaly rychlé a jednoduché přípravě lahodného espressa s bohatou cremou.

99,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Lavazza NCC ALU Espresso Classico /10 kapslí/

Lavazza NCC ALU Espresso Classico je jedním z nejprodávanějších espresso kapslí na světě. Je to díky jeho vyvážené chuti a vůni, která je vhodná pro každého milovníka kávy.

Lavazza NCC ALU Espresso Classico je skvělou volbou pro všechny, kteří hledají kvalitní espresso s intenzivní chutí a vůní. Je ideální pro přípravu lahodného espressa doma nebo v kanceláři.

Lavazza NCC ALU Espresso Classico má bohatou a intenzivní chuť s tóny čokolády a oříšků. Jeho vůně je svěží a aromatická.

Lavazza NCC ALU Espresso Classico má svěží a aromatickou vůni s tóny čokolády a oříšků.

Lavazza NCC ALU Espresso Classico je vyrobeno z 100% arabiky.

1 kapsle Lavazza NCC ALU Espresso Classico obsahuje:

  • Energie: 66 kJ / 16 kcal
  • Tuky: 0,2 g
  • Sacharidy: 0,6 g
  • Bílkoviny: 0,6 g

Lavazza NCC ALU Espresso Classico lze připravit v jakémkoli espresso stroji kompatibilním s kapslemi Lavazza.

Pro přípravu dokonalého espressa Lavazza NCC ALU Espresso Classico doporučujeme použít čerstvou vodu o teplotě 90-95 °C. Kapsli vložte do espresso stroje a stiskněte tlačítko pro přípravu espressa. Espresso je připraveno během 25-30 sekund.

Lavazza NCC ALU Espresso Classico skladujte na suchém a chladném místě.

  • Vyvážená chuť a vůně
  • Ideální pro přípravu espressa doma nebo v kanceláři
  • Vyrobeno z 100% arabiky
  • Svěží a aromatická vůně
  • Jednoduchá příprava

6 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.