Cibulky Borrettane v balsamickém octě 290g

Jestli jste ještě neochutnali Cibulky Borettane v balzamikovém octu, tak jste o moc přišli. Tyto cibulky s nezaměnitelným plochým tvarem jsou zpracovány ihned po sklizni a naloženy do sladko-kyselého balzamika.

79,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Cibulky Borretane v balsamickém octě 290g

Zajímavost: Cibulky Borretane jsou tradiční italská pochoutka, která se vyrábí z cibule, balsamického octa, cukru, soli a bylinek.

Proč koupit: * Lahodná a zdravá pochoutka * Ideální jako předkrm, příloha nebo nakládačka * Vhodné pro vegany a vegetariány

Chuť: Cibulky Borretane v balsamickém octě mají sladkokyselou chuť s výraznou chutí balsamického octa. Cibule jsou šťavnaté a křupavé, s jemnou chutí bylinek.

Vůně: Cibulky Borretane v balsamickém octě mají příjemnou vůni s vůní balsamického octa, cibule a bylinek.

Složení: * Cibule * Balsamický ocet * Cukr * Sůl * Bobkový list * Oregano * Bazalka

Energetické hodnoty: * Energie: 630 kJ/148 kcal * Sacharidy: 12 g * Z toho cukry: 10 g * Bílkoviny: 1 g * Tuky: 0 g

Cibulky Borretane v balsamickém octě jsou lahodná a zdravá pochoutka. Jsou ideální jako předkrm, příloha nebo nakládačka. Jsou vhodné pro vegany a vegetariány.

**Tipy pro konzumaci:** * Cibulky Borretane v balsamickém octě si vychutnejte jen tak nebo je přidejte do salátů, těstovin nebo polévek. * Cibulky Borretane v balsamickém octě můžete použít jako ozdobu na talíř.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.