• Nové

Křupavé banánky a jahody v čokoládě 150 g.

Pro milovníky zdravých pochoutek.

Mixit Křupavé banánky a jahody v čokoládě jsou lahodné a zdravé pochoutky, které kombinují chuť banánů, jahod a čokolády. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin a jsou ideální pro každou příležitost.

Banánky a jahody jsou křupavé a šťavnaté, čokoláda je jemná a lahodná. Chuť je vyvážená a dokonale se doplňuje.

149,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Křupavé banánky a jahody v čokoládě 150 g

Zajímavost: Křupavé banánky a jahody v čokoládě jsou lahodná sladkost, která je vyrobena z čerstvého ovoce a kvalitní čokolády.

Proč koupit: * Lahodná sladkost s chutí banánů a jahod * Ideální jako dárek nebo svačina

Chuť: Křupavé banánky a jahody v čokoládě mají vyváženou chuť. Banánky a jahody jsou sladké a šťavnaté, čokoláda je hořká a krémová.

Vůně: Křupavé banánky a jahody v čokoládě mají příjemnou vůni banánů, jahod a čokolády. Vůně je sladká a svěží.

Složení: * Banány * Jahody * Čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilkový extrakt)

Energetické hodnoty: * Energie: 1900 kJ/450 kcal * Sacharidy: 50 g * Z toho cukry: 25 g * Bílkoviny: 5 g * Tuky: 25 g

Křupavé banánky a jahody v čokoládě jsou lahodná sladkost, která je ideální jako dárek nebo svačina. Sladká chuť banánů a jahod je doplněna o hořkou chuť čokolády.

**Tipy pro konzumaci:** * Křupavé banánky a jahody v čokoládě si vychutnejte jen tak nebo je kombinujte s jogurtem nebo ovocným salátem. * Křupavé banánky a jahody v čokoládě můžete použít jako ozdobu na dort nebo dortík.

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.