• Francie

Martell VS 0,7l

MARTELL

Martell V.S. Single Distillery je 5-7letý koňak kategorie Very Special. Single Distillery v názvu znamená, že eaux-de-vie pocházejí z jedné palírny a mají tak stejný profil – výsledný blend je jemnější a ovocnější, chuť méně kořeněná. Vyznačuje se typickou svěží chutí a ovocnou lehkostí. Má výjimečný buket, a je proto vynikající tečkou po jídle i skvělým základem pro míchaní long drinků a prémiových koktejlů.

649,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Martell VS 0,7l

Zajímavost: Martell VS je nejprodávanější koňak na světě. Je vyroben z pečlivě vybraných vínních hroznů a zrajících v dubových sudech po dobu minimálně 3 let.

Proč koupit: Martell VS je ideální volbou pro všechny, kteří si chtějí vychutnat klasickou chuť a vůni koňaku. Je vhodný pro konzumaci samotný nebo jako základ pro míchané nápoje.

Chuť: Martell VS má bohatou a komplexní chuť s tóny ovoce, koření a vanilky. V chuti jsou patrné také tóny dřeva a sušených květin.

Vůně: Martell VS má intenzivní vůni ovoce, koření a vanilky. Vůni doplňují také tóny dřeva a sušených květin.

Složení: Martell VS je vyroben z pečlivě vybraných vínních hroznů.

Energetická hodnota: Energetická hodnota Martellu VS je 2400 kJ/100 ml.

Další informace: Martell VS má obsah alkoholu 40%.

Závěr: Martell VS je elegantní a stylový koňak, který je vhodný pro každou příležitost. Je to perfektní dárek pro všechny milovníky koňaku.

Doporučujeme servírovat Martell VS při teplotě 16-18 stupňů Celsia.

Parametry

Země původu::
Francie 🇫🇷
Obsah alkoholu:
40%
40%
Objem:
0,7 l

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.