• -50,00 Kč

Beefeater 24 0,7l

BEEFEATER

Beefeater 24 je prémiový londýnský suchý gin. Tento gin je inspirován 24 hodinovým procesem macerace botanických složek a obsahuje 12 různých bylin a koření, včetně japonského zeleného čaje a čínského červeného čaje. Beefeater 24 je ideální pro přípravu sofistikovaných ginových koktejlů, jako je martini nebo gin tonic.

639,00 Kč
S DPH
689,00 Kč Sleva 50,00 Kč
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Gin Beefeater 24 0,7l

Zajímavost

Beefeater 24 je prémiový gin, který je vyráběn v Londýně podle původní receptury z 70 let 19. století v Beefeater Distillery pod dohledem zkušeného Master Distillera, Desmonda Payna. Byliny jsou macerovány v obilném destilátu po dobu 24 hodin a poté jsou destilovány v měděných destilačních kotlech. Následně leží v dubových sudech, kde předtím zrál aperitiv Jean de Lillet. Sudy jsou osobně vybírány Master Distillerem Desmondem Paynem. Příprava tohoto ginu je náročná a vyrábí se proto jen v omezeném množství. Beefeater 24 je určen k pomalému popíjení a skvěle chutná jak namražený, tak při pokojové teplotě. Obsahuje 45 % alkoholu.

Beefeater 24 je jedinečným ginem, který si zamilují všichni milovníci kvalitních destilátů. Je vyroben z pečlivě vybraných bylin, které mu dodávají bohatou a komplexní chuť s tóny citrusů, koření, jalovce a dubového dřeva.

Proč koupit

  • Lahodný a komplexní gin s jedinečnou chutí
  • Gin vhodný pro konzumaci samotnou i jako základ pro míchané nápoje
  • Gin vyrobený tradiční metodou macerace a destilace
  • Gin s limitovanou edicí

Chuť

Beefeater 24 má bohatou a komplexní chuť s tóny citrusů, koření, jalovce a dubového dřeva. Chuť je harmonická a příjemná, s dlouhým a svěžím závěrem.

Vůně

Beefeater 24 má intenzivní vůni citrusů, koření a jalovce. Vůni doplňují také tóny dubového dřeva a vanilky.

Složení

Beefeater 24 je směsice více než 9 bylin, včetně jalovce, koriandru, angelicy, pomerančové kůry, citronové kůry, hřebíčku, skořice, anýzu a fenyklu.

Energetická hodnota

Energetická hodnota Beefeater 24 je 2250 kJ/100 ml.

Další informace

Beefeater 24 je vyráběn tradičním postupem macerace a destilace. Byliny jsou macerovány v obilném destilátu po dobu 24 hodin a poté jsou destilovány v měděných destilačních kotlech. Následně leží v dubových sudech, kde předtím zrál aperitiv Jean de Lillet. Sudy jsou osobně vybírány Master Distillerem Desmondem Paynem.

Beefeater 24 je lahodný a komplexní gin s jedinečnou chutí, který je ideální pro každého,

Parametry

Země původu::
Velká Británie 🇬🇧
Obsah alkoholu:
45%
45%
Objem:
0,7 l

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.