• Francie

Lillet Blanc 0,75L

Lillet Blanc je francouzský aperitiv, který se vyrábí ze směsi bordeauxských bílých vín a likérů z citrusových plodů. Je to sladký, jemně hořký a ovocný nápoj s tóny pomeranče, medu, borovic a tropického ovoce. Lillet Blanc se často podává chlazený nebo jako součást koktejlů, jako je například Vesper Martini.

399,00 Kč
S DPH
Ihned k odeslání.
Počet
local_shipping Můžete mít 20.5. Možnosti doručení

Lillet Blanc 0,75L

Zajímavost: Lillet Blanc je francouzský aperitiv, který se vyrábí z bílých vín, bylin a koření. Lillet Blanc je známý svou osvěžující chutí a je oblíbenou volbou pro míchané nápoje.

Proč koupit: Lillet Blanc je ideální volbou pro všechny, kteří si chtějí vychutnat osvěžující aperitiv. Lillet Blanc je vhodný pro konzumaci samotný nebo jako základ pro míchané nápoje, jako je například Cosmopolitan nebo Sidecar.

Chuť: Lillet Blanc má sladkou a ovocnou chuť s tóny pomeranče, citronu a bylin. Lillet Blanc má příjemně lehkou a osvěžující chuť.

Vůně:** Lillet Blanc má výraznou vůni citrusů, bylin a koření.

Složení:** Lillet Blanc je vyroben z bílých vín, bylin a koření. Konkrétní složení je obchodním tajemstvím, ale známo je, že obsahuje citrusy, byliny a koření z celého světa.

Energetická hodnota:** Energetická hodnota Lilletu Blanc je 2200 kJ/100 ml.

Další informace:** Lillet Blanc má obsah alkoholu 17%.

Závěr:** Lillet Blanc je osvěžující a komplexní aperitiv, který je ideální pro každou příležitost. Lillet Blanc je oblíbenou volbou pro míchané nápoje, ale lze ho samozřejmě konzumovat i samostatně.

Parametry

Země původu::
Francie 🇫🇷
Obsah alkoholu:
17%
17%
Objem:
0,75 l

1 další produkt ve stejné kategorii:

Soubory cookies a další technologie nám pomáhají zlepšovat naše služby, pomáhají nám analyzovat výkon webu a umožňují nám pomáhat zákazníkům ve výběru správného zboží. V nastavení si můžete vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.